Skip to content
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • 14 dagen bedenktijd
  • Eenvoudig betalen
  • Thuiswinkel waarborg
  • Kiyoh
Items 1 - 48 of 287
Items 1 - 48 of 287

Innovation Living Meubels

Innovation Living is een vooraanstaand Deens meubelmerk, gekenmerkt door de typische Deense stijl. Sinds 1989 heeft Innovation Living™ zich gespecialiseerd in het creëren van multifunctionele meubels die bekend staan om hun innovatieve ontwerp en duurzaamheid. Dit merk biedt een breed assortiment aan meubels, waaronder stoelen, banken en tafels, allemaal ontworpen met oog voor detail en kwaliteit.

Innovation Living™ geniet wereldwijd erkenning voor hun stijlvolle day beds en sofa beds (slaapbanken), die niet alleen functioneel zijn maar er ook nog eens zeer stijlvol uitzien. Zo mooi zelfs dat deze Innovation Living slaapbanken niet misstaan in de woonkamer.

Het merk is begonnen met een inspirerend idee uit de flowerpower-generatie van de oprichter Flemming Højfeldt, en heeft sindsdien meerdere designprijzen gewonnen. De samenwerking met de beroemde Deense ontwerper Verner Panton heeft bijgedragen aan de reputatie van Innovation Living™ als specialist in multifunctionele meubels..

Naast de focus op kwaliteit en duurzaamheid, maakt Innovation Living™ ook gebruik van overtollige stoffen om unieke, gelimiteerde patchwork-hoezen te creëren als onderdeel van hun Patchwork Project. Dit toont hun inzet voor milieuvriendelijkheid en innovatie binnen de meubelindustrie.

Go to products Go to products
WhatsApp Chat WhatsApp Chat