Skip to content
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • 14 dagen bedenktijd
  • Eenvoudig betalen
  • Thuiswinkel waarborg
  • Kiyoh

Welkom bij Maison Home

Wij van Maison Home helpen u graag bij het inrichten van uw woning. Of het nu gaat om een kleine of grote aankoop, onze verkoopadviseurs zijn je graag van dienst. Onze producten zijn met veel zorg en oog voor kwaliteit uitgekozen. Wij bieden je het beste voor de scherpste prijzen. Met meer dan 25 jaar ervaring in de winkel en e-commerce bent je bij ons aan het juiste adres voor je online aankoop. Veel winkelplezier!

Maison Home is onderdeel van De Online Binnenstad B.V.. De Online Binnenstad is een groter platform achter meerdere hoogwaardige webshops.

Wij doen ons best om altijd up-to-date prijzen te tonen. Helaas kan het in een enkel geval wel eens gebeuren dat wij door een fout in de software of een menselijke fout een verkeerde prijs tonen. Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW.

Wij hopen dat je tevreden bent met je bestelling. Daarom hebben we een review functie op onze productpagina waar jij je beoordeling voor het product kan achterlaten. Klanten kunnen in hun eigen account een review schrijven over het product. Doordat alleen bestaande klanten een review achter kunnen laten voorkomen wij neppe of spam reviews. In het geval dat uw review ongepaste of aanstootgevende teksten bevat worden deze direct verwijderd. In elk ander geval zal de review direct zichtbaar zijn op de productpagina.

Indien je een klacht hebt over onze producten of onze service, dan kun je contact met ons opnemen via het contactformulier. Je krijgt van ons binnen 14 dagen na ontvangst van je klacht een inhoudelijke reactie. Ben je niet tevreden met de afhandeling van jouw klacht? Dan kun je deze voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel, Postbus 90600, 2509 LP te Den Haag (www.sgc.nl). Ook kun je jouw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (ec.europa.eu/consumers/odr).

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Voor sommige producten geldt ook een fabrieksgarantie. Deze garantie doet niets af aan de wettelijke garantie.

WhatsApp Chat WhatsApp Chat